Ömer Nasuhi Bilmen Anaokulu
LALAPAŞA MAH. PROF. DR. AZİZ SANCAR SK. ÖMER NASUHI BILMEN ILKOKULU BLOK NO 2 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Bilim,sanat,estetik, akademik alanlarında ilgi ve yetenek sahibi fikri hür insan yetiştirme temellerinin atıldığı, İlimizdeki İlköğretim okulları arasında; Ömer Nasuhi Bilmen İlkokulunda okumanın da, çalışmanın da ayrıcalık olduğu marka değeri oluşmuş bir okul olmak.

MİSYON

Biz Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini; onların bilgili, becerikli, kendilerine güvenen, üretim gücüne sahip, girişimci kişiliği olan ve Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, demokratik, hoşgörülü, ileriye dönük planlar yapabilen, milli ahlak anlayışına uygun, geleceğini düşünen ileriki yaşamında başarılı olabilecek bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Öğretim Şekli :

İLKOKUL 08.50 İLE 14:30 ANASINIFI 9:00 İLE 14:00